de Locatie

Bladel, gelegen in de Brabantse Kempen, wordt omringd door een indrukwekkend en gevarieerd landschap. Dankzij een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk kan men genieten van heide, vennen, beekdalen en oneindige bossen. Cartierheide, Neterselse Heide en de Pals, om maar een paar gebieden te noemen. Het is het start- en eindpunt van het Sniederspad dat met zijn ruim 120 km lengte Bladel met Antwerpen verbindt. Het Brabants Vennenpad, een 233 km lange rondwandeling door Midden-Brabant voert eveneens door Bladel. Misschien vindt u een middagje lopen op de golfbaan  voldoende. In dat geval heeft u op een kwartier autorijden de keus uit een 18 holes en een 27 holes golfbaan.

Buiten al dit moois is het bovenal gezellig in Bladel! Er is een aantrekkelijk winkelcentrum, een batterij aan terrasjes en er zijn voldoende eetgelegenheden.

Uitstapjes, dagtochtjes, een bezoek aan een museum, bierbrouwerij of een kruidkamer? U kunt het allemaal rustig doorlezen in de uitgebreide informatiemap die in de B&B tot uw beschikking staat. En komt u er dan nog niet uit, dan helpt de plaatselijke VVV tegenover B&B Bardoul u graag verder.

Op cultureel vlak telt Bladel en omgeving zeker mee. Er is een aantal galeries en beeldentuinen met wisselende exposities. Plaatselijke kunstenaars timmeren geregeld aan de weg en een fietstocht langs de openbare kunstwerken van Bladel c.s. is beslist de moeite waard. Over fietsen gesproken, deze zijn te huur in Bladel, in alle maten en soorten. De bus rijdt regelmatig naar Eindhoven en Tilburg van waaruit u verder kunt ‘treinen’ en Bourgondisch België ligt op een steenworp afstand.

Link

www.bedandbreakfast.nl

www.groteroutepaden.be