B&B Bardoul, bed and breakfast

Aan de Markt van Bladel ligt op nummer 29 ons woonhuis met een rijke geschiedenis die teruggaat naar de zeventiende eeuw. In het verleden heeft het huis o.a. dienst gedaan als boerderij, aanlegplaats voor paard en koetsier, brouwerij, tramstation en logement.

Op de plek waar in vroegere jaren het vee werd verzameld en de paarden werden ingespannen, is een volledig zelfstandige accommodatie gerealiseerd, bestaande uit twee gastenkamers: De Kamer aan de Tuin en De kamer op de Schelft. Elk verblijf heeft een oppervlakte van ongeveer 40 m2. Grenzend aan een parkachtige tuin en leunend tegen het oude woonhuis staat de b&b garant voor een uiterst comfortabel recreatief of zakelijk verblijf.

De Kamer aan de Tuin is geschikt voor 2 personen, ligt op de begane grond en heeft een priv├ęterras. Hier kunt u volop genieten van de rust en de stilte tijdens het ontbijt, een boek lezen of zomaar niets doen en genieten van de tuin.

De Kamer op de Schelft is eveneens geschikt voor 2 personen en ligt op de eerste verdieping van waaruit u een bijzonder zicht heeft op de tuin. Een aparte zit- en werkruimte, grenzend aan de slaapkamer, completeren de Kamer op de Schelft.

De parkachtige tuin is voor beide gastenkamers toegankelijk en beschikt over verscheidene zitjes.


Het ontbijt met dagverse streekproducten is Brabants royaal.
Voor het avondeten hoeft u de straat maar over te steken om aan te schuiven bij een van de restaurantjes of eettentjes die Bladel te bieden heeft. U heeft de keus uit een snelle snack, een culinaire capriool en alles wat daar tussenin zit.

Niet iedereen is gesteld op huisdieren. Om die reden is het zinvol voor hond, kat of ander beest tijdig elders onderdak te regelen.

B&B Bardoul ligt in het centrum van Bladel, tegenover de VVV en aan verschillende wandel- en fietsroutes.

U bent van harte welkom.